SOFTWARE VOOR BEDRIJFSBEHEER

Equisis, het ERP aangepast AAN UW BEHOEFTEN.

De EQUISIS-beheersoftware is beschikbaar in een versie voor één gebruiker of in een netwerkversie voor meerdere gebruikers. 100% compatibel met Windows en macOS, kan onze software ook in de cloud worden geïnstalleerd om zo mobiele gebruikers tevreden te stellen. Daarnaast zijn sommige modules ook beschikbaar op tablet of smartphone. Deze unieke, schaalbare oplossing, volledig aangepast aan uw behoeften, zal u dus helpen de vele uitdagingen aan te gaan waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Ons credo: luisteren, voorstellen, voldoening geven. Dit alles snel en tegen een prijs die alle concurrentie trotseert.

De voornaamste modules.

EQUISIS is een suite van geïntegreerde modules die één beheersoftware vormen. Deze perfecte modulariteit biedt zo dus meerdere gebruikscontexten, altijd volledig aangepast aan uw behoeften.

Personaliseer uw STANDAARD SOFTWARE.

De functionele rijkdom van EQUISIS maakt het mogelijk om te voldoen aan de individuele praktijken van de meeste gebruikers. Naast de uitgebreide configuratie die al standaard wordt aangeboden, stellen we, indien nodig, ook twee personalisatieniveaus voor:
  • Aangepaste implementatie in de standaard versie: Afhankelijk van de aard van het verzoek kan een bepaalde functie via een voorkeurinstelling aan alle gebruikers worden aangeboden. Het kan ook een functie zijn die alleen zichtbaar en bruikbaar is voor uzelf. In beide gevallen behoudt u een standaardversie.
  • Productie van een specifieke versie: Zijn uw verzoeken te specifiek om ze standaard te integreren? Uw versie wordt dan specifiek en zal 100% evolueren volgens uw meest veeleisende behoeften.
4

Oplossingen per sector.

De bedrijfssectoren die onze software gebruiken, kunnen niet gevarieerder zijn: distributie, transport, industrie, detailhandel, diensten, medisch, sociaal, vrije tijd,... Zo maken zij EQUISIS tot een essentieel instrument voor zelfstandigen of KMO's die op zoek zijn naar een oplossing die is aangepast aan hun sector.

Neem contact met ons.

Heb je een project? Laten we erover praten. Ons team informeert u graag. Offerte, presentatie, demonstratie, wij staan voor u klaar.