EQUISIS
Executive Premium

Commercieel beheer klant.

Dit pakket bevat alle hulpmiddelen en modules die nodig zijn voor de voorbereiding, goedkeuring en de opvolging van bestellingen van producten of diensten bij een leverancier. Indien het gaat om artikelen met voorraadopvolging, dan zal de ontvangstbon leverancier de voorraad met de ontvangen hoeveelheden doen toenemen.

 • Invoer van bestel- en ontvangstbonnen leveranciers en van bestelbonnen en verzendingsnota’s klanten (afzonderlijke modules).
 • Manuele of automatische aanmaak van een verzendingsnota of ontvangstbon op basis van een bestelbon met voorstelling van de effectief leverbare artikelen.
 • Manuele of automatische aanmaak van een factuur op basis van een bestelbon of verzendingsnota (indien u beschikt over de module Facturatie).
 • Mogelijkheid tot verzamelen van meerdere bestelbonnen op een verzendingsnota, ontvangstbon of factuur, en meerdere verzendingsnota’s op een factuur (indien u beschikt over de module Facturatie).
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijke leveringen en het bijhouden van backorders van klanten en leveranciers.
 • Beheer van artikelen volgens lengte-, oppervlakte- of volume-eenheid.
 • Raadplegen van bestellingen, verzendingsnota’s en backorders vanuit de artikel-, klant- en leverancierfiche.
 • Afdruk van een bestelvoorstel of creatie van bestelbonnen om de minimum voorraad aan te vullen (indien u beschikt over de module Voorraadbeheer).
 • Mogelijkheid om automatisch een relatie aan te brengen tussen de te ontvangen artikelen en de uit te leveren klantenbestelling.
 • Afdruk commerciële documenten volgens vaste modellen of gepersonaliseerde layouts.
 • Via de optionele module Offertes beschikt u, dankzij een ingebouwde tekstverwerker, over de mogelijkheid om met behulp van een onbeperkt aantal modellen uw offertes op een aantrekkelijke manier voor te stellen en de gegevens later over te nemen in de andere commerciële documenten.

Logiciels de gestion compatibles Apple Mac et Microsoft Windows

"Onze wens was de boekhouding te voeren in een Mac werkomgeving en dit omwille van de eenvoud en betrouwbaarheid qua gebruik. Het is tof een firma zoals de uwe te hebben in België en die zich geografisch gezien ook nog eens dicht nabij onze maatschappelijke zetel bevind. Lang leve ISIS ! ;-)"
Dhr. Lebens - IT - LEBENS NV

Aangepaste instellingen

Dienst bedoeld om de toepassing maximaal af te stemmen op uw specifieke bedrijfsprocessen, ofwel door ver doorgedreven instellingen ofwel door de ontwikkeling van extra functionaliteit.

Updateservice

Bevoorrechte toegang tot de meest recente versies van onze software.
Deze service is gratis gedurende de eerste 3 maanden vanaf de besteldatum.

Bijstandservice

Functionele bijstand en het ter beschikking stellen van de nodige bekwaamheden teneinde het programma op de best mogelijke manier te gebruiken.

Gebruiksopleiding

Om 100% profijt te halen uit uw oplossing.

EQUISIS Doc

Toute la documentation en ligne des applications EQUISIS.

Minimum configuratie

Om er zeker van te zijn EQUISIS te gebruiken in de best mogelijke omstandigheden.