EQUISIS
Executive Premium

Scannen en archiveren van documenten.

Met deze optie kunt u doorheen de module van de boekhouding een besturingsmechanisme activeren voor het scannen en archiveren van uw aankoop- en verkoopfacturen, evenals elk ander boekhoudkundig document, om zo een gedematerialiseerde kopie van het  oorspronkelijke stuk te koppelen met de door de gebruiker ingevoerde boeking (volledige functionaliteit onder Windows OS en beperkte compatibiliteit onder Mac OS).

Deze optie vereist het Pack Boekhouding Premium en een compatibele scanner.

Logiciels de gestion compatibles Apple Mac et Microsoft Windows

"Ik had behoefte aan een nieuwe computer en een nieuw boekhoudprogramma aangepast aan het jaar 2000, ik begaf me naar het salon Initiative  en werd direct goed ontvangen op uw stand. Dat was het eerste wat me aansprak... Van zodra ik een probleem heb, helpt er mij onmiddellijk iemand."
Mevr. Pagnoul - Zelfstandige - Pagnoul-Fabry

Aangepaste instellingen

Dienst bedoeld om de toepassing maximaal af te stemmen op uw specifieke bedrijfsprocessen, ofwel door ver doorgedreven instellingen ofwel door de ontwikkeling van extra functionaliteit.

Updateservice

Bevoorrechte toegang tot de meest recente versies van onze software.
Deze service is gratis gedurende de eerste 3 maanden vanaf de besteldatum.

Bijstandservice

Functionele bijstand en het ter beschikking stellen van de nodige bekwaamheden teneinde het programma op de best mogelijke manier te gebruiken.

Gebruiksopleiding

Om 100% profijt te halen uit uw oplossing.

Minimum configuratie

Om er zeker van te zijn EQUISIS te gebruiken in de best mogelijke omstandigheden.