EQUISIS
Executive Premium

Belgische expertise voor uw onderneming.

Equisis Executive Basic en Premium zijn niet langer beschikbaar voor nieuwe klanten. Raadpleeg ons nieuwe assortiment.Boîte EQUISIS Executive PremiumEen echte toolbox voor de KMO

EQUISIS Executive Premium is het vlaggenschip product van ons gamma, en niet zonder reden. Inderdaad, de voornaamste aantrekkingskracht schuilt in de veelheid aan mogelijkheden en functies die het biedt en dit alles aan een zeer concurrentiele prijs.

Om de samenstelling van het softwareprogramma goed te begrijpen is het nuttig om zijn structuur te ontleden : het is samengesteld uit een basislicentie aangevuld met één of meerdere functionele 'pakketten' (die op hun beurt zijn samengesteld uit één of meerdere modules), opties en specifieke licenties voor netwerkgebruik op meerdere werkposten.

Momenteel 17 in aantal, vervullen deze pakketten elk een reeks specifieke taken binnen een gegeven problematiek van het informatiebeheer.

Functionele pakketten à la carte :

Opties :

Uitstekende prijs / kwaliteit / functionaliteit verhouding

Het is niet nodig om voor de zoveelste keer te praten over de 'crisis' om te weten dat elk bedrijf terecht streeft om de beste investeringen te doen. Zowel op korte als op lange termijn, de EQUISIS Executive Premium oplossing wordt altijd gewaardeerd voor de veelheid aan problemen die ze het hoofd biedt.

In vergelijking met andere bedrijven op de markt, is ISIS de enige speler in de keten: van bij het ontwerp tot de dienst na verkoop via de installatie en training bij de klant. Dit geeft ons enkele voordelen :

  • de persoonlijke kennis van de diverse werkwijzen bij onze klanten,
  • het nauwe contact geeft ons een kritische en spontane feedback,
  • ons team kan onmiddellijk optreden om de nieuwste verbeteringen te integreren in de huidige versie van het programma en aldus alle klanten laten mee profiteren.

Deze toegang tot zo'n informatie is essentieel voor ISIS omdat het mogelijk maakt om op een efficiënte manier de bedrijfsfunctionaliteit te bestuderen en te integreren, en dit tegen lagere kosten. Het resultaat is een software met een verscheidenheid van oplossingen tegen een totale kostprijs die tot de aantrekkelijkste van de markt behoort.

Meerdere gebruikers

In de netwerkversie maakt EQUISIS Executive Premium gebruik van de kracht van de 4D serversoftware, en dit in een homogeen of gemengd PC / MAC netwerk. Of u nu met twee of met meerdere tientallen gebruikers bent, via het lokale netwerk of een externe verbinding is het comfortabel en veilig samenwerken.

Overeenstemming met de wetgeving

Regelmatig bijgewerkt volgens de laatste van kracht zijnde Belgische boekhoudkundige regels, is de software volledig in overeenstemming met de wettelijke bepalingen op het gebied van boekhouding en elektronische indiening van documenten. U kunt er net zo goed een Belgische als een Luxemburgse boekhouding mee houden.

Praktisch

De intuïtiviteit van het programma maakt het mogelijk een groot dagelijks gebruiksgemak en aanzienlijke snelheid van codering te bereiken. De gebruikersinterface is modern, ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Zo zijn er zwevende werkbalken, is het mogelijk met meerdere vensters te werken en meerdere taken tegelijk uit te voeren en beschikt u over tal van handige navigatiefuncties. De gebruiker wordt begeleid bij de codering door controles op meerdere niveaus om zo fouten te voorkomen.

Meertaligheid

De programma-interface is beschikbaar in de 2 meest gebruikte talen in België: Nederlands en Frans (mogelijkheid van localisatie in andere talen).

  • Multiplatform voor Apple Mac en Microsoft Windows.
  • Versie voor alleen- of netwerkgebruik.
  • Aangepaste boekhouding voor België en Luxemburg.
  • 17 functionele pakketten à la carte.
  • Huurformule mogelijk.

Logiciels de gestion compatibles Apple Mac et Microsoft Windows

"J'avais besoin d'avoir une comptabilité sur Mac il y a plus de 20 ans. Très bon programme, suivi de première qualité, service impeccable."
M. Doutrelepont - Gérant - DB sprl

Aangepaste instellingen

Dienst bedoeld om de toepassing maximaal af te stemmen op uw specifieke bedrijfsprocessen, ofwel door ver doorgedreven instellingen ofwel door de ontwikkeling van extra functionaliteit.

Updateservice

Bevoorrechte toegang tot de meest recente versies van onze software.
Deze service is gratis gedurende de eerste 3 maanden vanaf de besteldatum.

Bijstandservice

Functionele bijstand en het ter beschikking stellen van de nodige bekwaamheden teneinde het programma op de best mogelijke manier te gebruiken.

Gebruiksopleiding

Om 100% profijt te halen uit uw oplossing.

EQUISIS Doc

Toute la documentation en ligne des applications EQUISIS.

Minimum configuratie

Om er zeker van te zijn EQUISIS te gebruiken in de best mogelijke omstandigheden.