Ontwikkeling
en ontplooiing 4D

ISIS is de officiële verdeler voor de Belux.

Produits 4D


4D Producten

 

De meest krachtige oplossing voor de ontwikkeling van professionele Desktop en Client-Server toepassingen voor Mac OS en Windows.

Probeer 4D

Gamme Wakanda


Wakanda

 

Creëer professionele Web en Mobile toepassingen met behulp van dit compleet ontwikkelplatform 100% JavaScript : Studio, Framework, Datastore en Server.

Probeer Wakanda

 

Time to market

In zaken is timing essentieel – en het is altijd beter om u in de kop van het peloton te bevinden. 4D biedt u een grote flexibiliteit ten opzichte van de steeds wijzigende regels van het vak en een sterke ontvankelijkheid voor de veranderende behoeften van uw klanten. Dit alles resulteert in een snellere return on investment, een alom gewaardeerde kwaliteit.

Compatibiliteit

4D engageert zich vastberaden om, enerzijds, de best mogelijke compatibiliteit te bewaren met de bestaande oplossingen ontwikkeld met vorige versies en, anderzijds, de nieuw opduikende normen aan te nemen en de recente technologiën te integreren.  4D oplossingen zijn niet alleen zeer concurrentieel... ze zijn tevens uitermate samenwerkend.

Schaalbaarheid

Een zakelijke oplossing moet evolueren en groeien in het tempo van het bedrijf. Oplossingen die zijn gemaakt met 4D kunnen zich aanpassen aan verschillende bedrijfsmodi en schalen van gebruik, zonder opnieuw alles vanaf nul op te bouwen. Een 4D toepassing oorspronkelijk ontworpen voor een enkele gebruiker kan de volgende dag honderden anderen aan.

Total cost of ownership

Besparen is geen kwestie van speciale aanbiedingen, solden of neerwaarts herziene functionaliteit. Het gaat vooral om het aanbieden van oplossingen precies evenredig aan uw behoeften. De unieke capaciteit van 4D om zich aan te passen aan de grootte van uw bedrijf en zich perfect te integreren met uw systemen, laat u niet alleen toe uw geld te besparen maar ook uw tijd.

ISIS Shop

Uw contact bij ISIS

Commerciële opvolging
Eric Lucassen
+32 87/23.39.79
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Bijstand 4D
Alan Blokken
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Inschrijving

4D Community Event

Er zijn momenteel geen 4D Community Event geplan