Beheersoftware
EQUISIS Executive

  • Actuele oplossingen aangepast aan de uitdagingen van zowel KMO als eenmanszaak.
  • 100% Belgische bijstand en dienst na verkoop.
  • Uitgebreide instellingsmogelijkheden.
  • Multiplatform voor Apple Mac en Microsoft Windows.
  • Aangepaste boekhouding voor België en Luxemburg.

Oplossing per sector

 

Oplossing per gamma

EQUISIS Executive Premium box


EQUISIS
Executive Premium

Vanaf € 748,00 excl. BTW

 

Het 'Premium' gamma omvat de functionaliteit van het 'Basic' gamma en biedt daarnaast een veel breder spectrum aan modules, opties en dus mogelijkheden aan.

Professionele oplossing ideaal voor de KMO.
Programma beschikbaar zowel voor alleengebruik als voor netwerkgebruik met meerdere werkposten.

Meer informatie

EQUISIS Executive Basic box


EQUISIS
Executive Basic

Vanaf € 199,00 excl. BTW

 

Software aanbevolen aan de (zeer) kleine ondernemingen voor het houden van hun boekhouding en / of het opmaken van de facturen aan hun klanten.

Schaalbare multi-platform oplossing voor Apple Macintosh en Microsoft Windows.
 

Meer informatie

 

Flexibele modulaire software

Uw markten evolueren, uw producten of diensten worden vernieuwd en u moet zichzelf voortdurend in vraag stellen.

De relaties met uw klanten en leveranciers ontsnappen ook niet aan deze realiteit, om niet te spreken van de nieuwe administratieve, boekhoudkundige, sociale en fiscale regelgeving die allemaal bijdragen aan de gegronde zorgen van elke bedrijfsleider of manager.

Het softwaregamma « EQUISIS Executive » zal met een zekere flexibiliteit in alle omstandigheden aan uw verwachtingen voldoen.

Het is een unieke, schaalbare en volledig aan uw behoeften aanpasbare oplossing om het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen van uw bedrijf.

Set van geïntegreerde modules

EQUISIS Executive is eerst en vooral een set van geïntegreerde modules, en vormt aldus één enkel softwarepakket, waarvan de ontwikkeling verzekerd wordt door de firma « Integrated Services for Information systems, n.v . »

Deze modules zijn ook afzonderlijk te gebruiken, en maken zo combinaties van modules (« Pakketten ») mogelijk die sterk gevarieerd en zo beter geschikt zijn om te voldoen aan uw meer specifieke behoeften.

Beheer van de toegangsrechten

Een doorgedreven instelling van de rechten laat toe de toegang van gebruikers te beperken tot bepaalde modules, tabellen of menu-items, terwijl de directie een volledige kijk op het geheel blijft behouden.

100% Belgisch

De firma ISIS is sinds 1987 gevestigd in Verviers in de provincie Luik en is sindsdien actief op de Belgische en Luxemburgse markten, ISIS Flanders werd in 1998 opgericht als lokale vestiging voor Vlaanderen.

De ontwikkeling wordt toevertrouwd aan een multidisciplinair team, waaronder enkele leden meer dan 25 jaar ervaring hebben verworven. Dit team is dagelijks in de weer om de beste zakelijke handigheden op te nemen in onze softwareoplossingen.

Nauw persoonlijk contact

Als KMO weet ISIS hoe belangrijk een directe en nauwe dienstverlening is voor elke gebruiker. Deze gerichte en gepersonaliseerde dienst voor technische ondersteuning is een nuttige aanvulling op de opleiding en starterbijstand : onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen.

Doorgedreven set van voorkeuren

Een eenvoudige set van voorkeuren maakt het mogelijk om over te stappen van een standaardwerking naar die van een specifieke sector of van een bepaald beroep. Het gedrag van de software wordt onmiddellijk automatisch gewijzigd in al zijn modules en voor alle gebruikers. Geen behoefte om een integratie- en parametreringsproces te doorlopen wat vanwege diverse prestaties vaak duur is.

Andere mechanismen zijn beschikbaar voor de gebruikers om hun werkomgeving te personaliseren: persoonlijk comfort is geen loos begrip. Mac OS of Windows, de interface zal altijd kwalitatief zijn, met behulp van de nieuwste normen van deze 2 systemen waaronder de meest voorkomende.

EQUISIS Executive wordt aangeboden in 2 gamma's :  « Basic » en « Premium ».